Hvis du er glad for biler, og måske også har et par pragteksemplarer som du måske gerne vil vise frem, eller placere i et rum, der virkelig forstår at sætte pris og fokus på bilerne. Så kan det være du her skal læse om, hvordan du kan indrette en sådan garage, nu showroom, så du og dine gæster rigtigt kan nyde deres kvaliteter.

Spejle med indbygget lys kan være prikken over i’et

Noget som du måske ikke har overvejet i sammenhæng med din garage, men som du måske virkelig bør overveje, kan være inkorporeringen af nogle spejle, og måske endda spejle med indbygget lys. På den måde får du mulighed for ikke blot at have din bil som emnet i rummets centrum, men også som dekorering på alle rummets vægge – altså hvis du sætter spejle hele vejen rundt. Grunden til at spejle med indbygget lys kan være særligt eleverende for showroomoplevelsen, kan være at det både giver en særligt eksklusiv stemning i rummet, der kan komplementere bilen eller bilernes rolle godt. Derudover kan det også give den rette fuldendte belysning, der virkelig får din bils kvaliteter til at lyse op -helt bogstaveligt. Derudover kan det også være du må vurdere hvorvidt yderligere loftsbelysning også er krævet, eller om det bliver overflødigt. Det kan jo eventuelt påvirkes af rummets størrelse, såvel som mængden af aktiver, der skal oplyses.

Lækkert, men særligt også praktisk gulv

Hvor spejle med indbygget lys kan være en unik og æstetisk detalje, så er der denne detalje mere praktisk frem for æstetisk. Du skal netop have et gulv, der kan håndtere de tunge kunstværker, som du slæber derind. Så overvej om gulvet er stærkt og holdbart nok, og gør måske dette i højere grad end hvorvidt gulvet helt æstetisk passer ind i den forestilling du har om rummet.