En sommerdag, hvor du kommer kørende i din lækre bil med nedrullede vinduer, solbriller på og en skyfri himmel, kører du forbi en sød lille fortovscafé. Det kan være du har en drøm om selv at starte en lille café, med små hyggelige caféborde ude foran og en masse lækker og dejlig mad. Men hvorfor lade det blive ved drømmen? Hvis du går og drømmer om at starte en lille café, så spring ud i det. Lad drømme bliver til virkelighed og købe dig nogle søde cafeborde og stole til at stå ude på fortovet.

Start din egen café

Lad os bare drømme lidt videre på drømmen – for hvis du skal starte din egen café, så skal det være gennemført. Det er vigtigt, at det hele spiller og passer sammen, så der bliver skabt en hyggelig stemning på dit spisested. Med de helt rigtige cafeborde og stole, som passer til, vil du sørge for at din gæster sidder komfortabelt. De skal nemlig være behagelige sidde ved, samtidig med, at de ser flotte og elegante ud, så din café bliver flot. Det kan være du skal have runde cafeborde, men det kan også ske, at det er bedre med små firkantede. Du må lige se, hvad der passer bedst ind i dine lokaler. Hvis cafebordet skal stå udenfor, skal du også huske, at materialet skal kunne tåle det danske vejr.

Find cafébordet til dig

Inde på restaurantinventar.dk har de et rigtig stort udvalg af forskellige typer af cafeborde. Her kan du vælge cafébord ud fra, hvilket design du gerne vil have, hvilket materiale det skal være og hvilken prisklasse du har at holde dig indenfor. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, så kan du kontakte deres søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig med mange års erfaringer på bagen. God fornøjelse.