Mænd er forskellige. Forskellige behov, forskellige smag og forskellige lyster. Derfor er det også forskelligt hvilke boxershorts, forskellige mænd foretrækker.

De kendte brands

Der findes en række kendte brands på marked med boxershorts til mænd. Og mange har et specielt brand, som de går efter, når de køber boxershorts. Det kan f.eks. være JBS of Denmark, Claudio, Marathon, Resteröds fra Sverige, Olympia, Dovre fra Norge. De findes selvfølgelig i de normale størrelser, fra Small og helt op til 8XL og så er der ofte en lang række modeller at vælge imellem.

Tights hvis du ønsker tætsiddende

Er du til tætsiddende boxershorts, så er det tights modeller, du skal kigge efter. Nogen kan nemlig lide at boxershorts sidder helt tæt og holder det hele på plads. Men der findes naturligvis også nogen, der bedst kan lide, at deres boxershorts er lidt løsere og giver en mere fri fornemmelse. Sidstnævnte er der mange, der bedst kan lide at sove i.

Lange eller korte ben

Det er også en smagssag om folk ønsker lange eller korte ben i dine boxershorts. Tights modeller er tætsiddende og har medium lange ben. Boxershorts som Trunks er også tætsiddende, men med kort ben. Disse bruges ofte af dem, der gerne vil fremhæve muskuløse ben. Løstsiddende boxershorts har typisk medium lange ben og kaldes også for American Boxer. Desuden findes også Long Johns, der er lange underbukser. Er det underbukser under ben, så der det de såkaldte Briefs modeller, du skal lede efter.

Køb online

Når du har styr på, hvilken type boxershorts du foretrækker, er det en god ide at bestille dem online. Det er altid let og hurtigt at finde de rette modeller online. Du får typisk leveret hurtigt, og så kan du vælge forskellige pakker med boxershorts. Rigtig mange modeller findes i 3-pak eller 6-pak og ofte i pakker, der indeholder forskellige farver, så du kan variere efter behov og lyst. Bestil hjemme fra sofaen og få lige præcist de boxershorts du ønsker leveret hjemme hos dig selv. Det bliver ikke meget lettere.