Julen er det helt store tidspunkt for mange børn på året. Her får man gaver, god mad og er sammen med sin familie. For mange børn betyder det også, at man skal møde julemanden. Det er dog oftest ikke julemanden selv, som overrasker børnene rundt i verden. Det er tit naboen, en onkel eller ens far. De er nemlig alle sammen klædt ud i et julemandskostume, som gør at børnene tror på julemanden. Det er derfor vigtigt, at man finder det perfekte julemandskostume for at ligne julemanden så godt som muligt for at gøre børnene glade. Et julemandskostume skal se sjovt og virkeligt ud. 

Nisse

Overrask dine børn eller andet familie med et julemandskostume

Mange børn glæder sig ufatteligt meget til at få sine gaver juleaften. Det fylder rigtig meget, så man kan kun overraske sine børn på en positiv måde ved at være klædt ud som julemand og give dem gaverne på den måde. Det er en sjov ting at opleve både som barn, men forældrene kan også nyde at se deres børn blive ekstra glade for deres gaver og sætte ekstra meget pris på alle sine flotte gaver. Derudover kan det også være med til at køre historien videre med, at julemanden findes. Derfor skal de fortsætte med at være artige, hvis de gerne vil have gaver igen næste år. 

Lign julemanden på en prik

Det er vigtigt, at man ligner julemanden på en prik, hvis man vil klæde sig ud som ham. Det skal være et kostume, hvor man ikke kan se, hvem der gemmer sig inde bag nissehuen og det store hvideskæg. Det er yderst vigtigt for sådan en oplevelse, at børnene ikke opdager, at det ikke er den rigtige julemand. Det kan man gøre ved at få fat på et kostume, som ser realistisk ud og virkelig skjuler personens ansigt. På den måde, så vil man være sikker på, at ens børn ikke finder ud af, at det ikke er den rigtige julemand. 

Julemandsfigur

Et kostume, som kan holde til mange år i fremtiden

Hvis man køber et kostume, så kan man godt vænne sig til at hoppe i det i amnge år. Derfor kan det være en god ide at købe et kostume som kan holde til meget. Det skal gerne holde en masse år, sådan at man slipper for at skulle bestille et nyt kostume hver december for at overraske sine børn eller anden familie juleaften.