I disse tider, hvor den grønne dagsorden er på bordet, så er det bestemt også noget, man kan drage fordel af som virksomhed. Alle har nemlig et ansvar, og særligt de store virksomheder har mulighed for rent faktisk at gøre en forskel.

I de fleste virksomheder er der nemlig mange forskellige ting, man gøre, for at sende et mere bæredygtigt budskab til hele verden – og selvfølgelig også til kunder, som helt sikkert vil se det som en fordel at gøre handel med en virksomhed, der går og op i bæredygtighed. Herunder kan du se mere om grønne tiltag til virksomheden.

Støt op om klimavenlige initiativer

Noget, man kan gøre for at sende et signal om, at man støtter op om den bæredygtige udvikling, er at bakke op om bæredygtige initiativer. Det kan være, at man støtter en bestemt organisation eller ofte udtaler sig om forskellige klimavenlige initiativer på sociale medier og lignende.

Du kan også kigge nærmere på Skildpaddeprisen, som netop er for virksomheder, der gerne vil vise, at de støtte op om den grønne udvikling – det er blandt andet noget, man kan skilte med på sin hjemmeside, hvis det primært er der, man rækker ud til sine kunder. Det er i hvert fald et stærkt signal at sende, som potentielt også vil tiltrække en masse kunder, fordi de fleste netop har fået øjnene op for den bæredygtige udvikling. 

Bæredygtige emballager

Hvis det er en virksomhed, som primært beskæftiger sig med at sælge ting fra en hjemmeside, så betyder det selvfølgelig også, at der skal sendes en masse pakke – og særligt det er et område, hvor man har mulighed for at inddrage nogle mere bæredygtige tiltag. For har du måske nogensinde overvejet at skifte til en mere bæredygtig emballage, og måske også spare på noget af indpakningen? Det er i hvert fald noget, som rigtig mange webshops er begyndt at tænke over. Der er derudover også rigtig fine muligheder for at finde indpakninger, som er mere bæredygtige, så der er faktisk ikke nogen grund til ikke at gøre det. På den måde kan man altså godt gøre nogle forskellige ting for at få mere bæredygtighed og grøn omtanke ind i virksomheden.