SPONSORERET INDLG

Tidligere benyttede man primært spejle på badværelset, men den voksende spejle trend har medført, at de i dag ofte er placeret i flere af boligens rum. Mange har spejle hængende i soveværelset, entreen eller i stuen. Spejlene benyttes nemlig ikke kun som funktion til at se, hvordan man ser ud, men også som et dekorativt element i hjemmet. Ved at læse videre her, kan du få inspiration til, hvordan du kan bruge spejle i din indretning.

Udvalget af spejle

Spejle har forskellige udtryk og ud fra din smag og indretningsstil, kan du vælge dit spejl. Nogle spejle har en smal ramme og andre en bredere. Den smalle er mere minimalistisk, hvorimod den brede ramme giver kant til hjemmet. Rammens materialet har stor indflydelse på udtrykket. De fås i både træ, messing og metal. Metal og messing giver et mere råt og minimalistisk udtryk til boligen, hvorimod træ eller en farvet ramme giver mere varme. Spejle kan være enormt elegante og give mere lys i hjemmet. De bidrager til indretningen, da de øger æstetikken og samtidig giver mere dybde til selv rummet. Du kan yderligere lade dig inspirere ved at kigge på forskellige spejle online og måske finde dit drømmespejl.

Skal du vælge et rundt eller aflangt spejl?

Spejle fås i mange varianter og designs, hvilket giver dig mange valgmuligheder. Det kan derfor være svært at vælge spejlets form, herunder om du skal købe et rundt eller aflangt spejl. Har du ikke så meget plads, kan det være mere praktisk med et rundt spejl, da de fylder mindre end et aflangt spejl. De runde spejles form, udstråler en form for blødhed, som er behageligt for øjet at kigge på. De runde spejle fås også i en mere oval form. Aflange spejle er et mere klassisk spejl, som er perfekt til, når du har behov for at se dig selv i fuld figur.