Selvom man ikke rigtig længere har brug for et ur, fordi man altid har sin telefon på sig, så vælge mange at gå med et alligevel. Og det forstår man godt. Der er ikke noget mere stilet og smart end et flot ur. Derfor er der et kæmpe marked for designerure. Uanset hvad du har på af tøj, så vil dit ur og hvilket mærke dit ur er fra ofte tale højere end dit outfit. Derfor er det supervigtigt, at dit ur også matcher andre dele af dit liv.

Mand der læner sig op af bil

Se godt ud mens du kører bil

Vi kan ikke komme uden om det; vi elsker alle biler, også selvom vi ikke ved noget om den. Alle drømmer om en hurtig og smart bil. Vi har alle vores drømmebil, også selvom vi aldrig kommer til at få råd til den, så kan vi jo drømme. Men selvom det ikke er vores drømmebil vi kører rundt i til dagligt, så kan man sagtens få følelsen af at det er. Derfor kan man med fordel, når man kører, tage sit designerur på, så man kan føle sig som en konge eller dronning.

Find et ur der matcher din bil

Som med alt andet i livet, så er ting bedst når det er en helhedsoplevelse. Derfor så kan du med fordel købe et ur der matcher din bil. På den måde, så får du også en følelse af, at du har styr på tingene. Tit når man har den følelse, så har man rent faktisk styr på tingene! Hvis du derfor har en bil der har sort interiør, så kan du med fordel købe et designerur i sort der matcher dertil.

Ur i gammel bil

Skal man gå med interiør eller bilens farve?

Når du skal købe et ur der matcher din bil, så er det helt op til dig om det skal matche udseendet på din bil, eller interiør. Begge dele kan nemlig sagtens fungere. De fleste vil dog vælge et ur der matcher interiør af en helt simpel årsag: det ser bedre ud på billeder. Mange er glade for at tage billeder af deres ur og bil samtidig. Du har sikkert set dem på diverse sociale medier. Et ur der bliver flashet i en bil, hvor hånden er på rattet. Der er altså ingen skam i at du også har lyst til at tage sådan et billede af din bil og dit designerur. Vi kan jo alle godt lide at se smarte ud!