Der er utroligt mange, der forsømmer deres eget behov for motion. Motion er nemlig ikke noget, der er sjovt for alle. Det kan være fordi du er en smule overvægtig og derfor føler, at alle kigger på dig og dømmer, når du bevæger dig, men det kan også være fordi du er tynd og simpelthen ikke vurderer, at det er noget, som du har brug for. Uanset hvad årsagen er, så er der dog rigelig grund til at komme i gang. Der er nemlig ikke nogen, der har godt af at være inaktive.

Har du lidt problemer med at komme i gang med motionen – måske fordi du kører en del i løbet af dagen – så kan du få lidt effektive tips og tricks lige her.

kvinde løber i skov

Kom i gang med at måle dine bevægelser

Der er selvfølgelig flere måder, hvorpå du kan komme i gang – en af dem er dog ved blot at begynde at tracke din aktivitet. Det kan du gøre ved hjælp af en aktivitetsmåler, der gør det muligt for dig at se tilbage på dagen via tal og grafer.

En aktivitetsmåler fortæller dig både om hvor meget du har gået på en given dag, og nogle af dem kan også måle dine træning. De er særligt effektive, når det kommer til konditionstræning og cardio, men der er også mange, der er glade for deres aktivitetsmålere i forbindelse med styrketræning.

Det gode ved en aktivitetsmåler er også, at du måske lige pludselig bliver klar over, hvor lidt du i virkeligheden bevæger dig i løbet af dagen – måske det er en øjenåbner, som du har brug for.

kvinder danser zumba

Vælg en sport, som du kan lide at udføre

Mange kommer aldrig rigtigt i gang med at dyrke motion, fordi det ikke er sjovt. Det er ikke alle, der synes, det er sjovt at gå ned i træningscenteret eller at snøre løbeskoene. Men det er heldigvis ikke de to eneste former for motion, der findes.

Måske du er mere til holdsport eller ridning. Måske du godt kan lide at danse eller blot kan lide at gå lange ture i naturen. Alt dette er også former for motion, og det har kroppen lige så godt af som alle de populære former for sport. Vælg derfor det du godt kan lide, og så vil det pludselig være meget nemmere – særligt hvis du også finder dig en træningskammerat, der synes det er lige så sjovt som dig.