Det er vigtigt at have et godt lysindfald. For når man er så heldig at have en naturlig lyskilde, så vil man også kunne få meget glæde af det. Det er nemlig med til at øge energiniveauet og derved koncentrationsevnen og produktiviteten. På den måde er det bestemt også værd at have for øje i virksomheder. Men samtidig kan der nogle gange være behov for afskærmning. Så kunsten er at finde de rigtige gardiner til virksomheden, som kan give lige nøjagtigt det lys, der er behov for på forskellige tidspunkter af dagen.

Få flere tilpasningsmuligheder

Der kan være mange, der skal enes på en arbejdsplads. Derfor skal gardiner virksomhed også gerne kunne tilpasses de forskellige behov. Når du derfor skal finde ud af, hvilken type afskærmning der er bedst, så er mange tilpasningsmuligheder ofte en stor fordel at gå efter.

Hvis det blandt andet drejer sig om et kontor, kan det være en fordel at have flere gardiner, som kan justeres for hver del af rummet.

Samtidig kan det dog også være en fordel at kunne indstille hver og én samtidig. Det kan lade sig gøre, hvis du vælger motorstyring. For så er du ikke tvunget til at skulle rulle dem op en efter en. I stedet kan det klares på samme tid.

Undgå at lukke alt lys ude

Det kan derudover også være en fordel at vælge et stof, der ikke nødvendigvis lukker alt lys ude. Normalt vil behovet blot være for at undgå skarp og direkte belysning udefra. Det behøver dog ikke at betyde, at der slet ikke kan komme naturligt lys ind.

Du kan blandt andet vælge et væv, der er belagt med et reflekterende materiale som titanium. Så kan du nemlig opnå den effekt, at det skarpe lys blødes op, samtidig med at det altså kan trænge ind.