Uanset om du lige er flyttet til København, eller om du bare overvejer at skifte tandlæge, så er det en god idé at få gjort det i god tid. Man skal helst have én grundundersøgelse om året, for så undgår man at tandproblemerne hober sig op, og man kan ofte komme huller i tænderne i forkøbet med regelmæssige undersøgelser. Ved regelmæssigt at gå til tandlæge, slipper du for en chokerende regning, når du endelig tager afsted.

Hvad skal man kigge efter hos tandlæge København?

I din søgning efter en ny tandlæge, bør du undersøge deres hjemmeside og anmeldelser. Kig deres priser igennem og sammenlign dem med andre tandlæger i København, så du ved, at du får en fair pris.

Et stort udvalg af tandlæge København

Ens behov er individuelle, og der findes mange forskellige tandlæger i København at vælge imellem, så du vil helt sikkert kunne finde en, som tilbyder de behandlinger, du leder efter. Priserne kan variere lidt, men generelt ligger de omkring de 400 kroner for en grundundersøgelse og en tandrensning uden tilskud. Er du medlem af sygeforsikring Danmark eller mellem 18-25 år, får du tilskud og en billigere pris på nogle behandlinger.

Har du andre krav til din tandlæge?

Det kan være, at du lider af tandlægeskræk, eller at du gerne vil have mulighed for at tage dit barn eller en ven med. Undersøg om din nye tandlæge i København har ekstra fokus på patienter med f.eks. tandlægeskræk, så du kan føle dig tryg i lidt ellers angstprovokerende rammer.

For de fleste er tandlægebesøg ikke det bedste at se frem til, så det er vigtigt, at du vælger en tandlæge som, du føler dig godt tilpas ved. Det kan være svært, når man ikke kan tage ind og besøge dem først, men især brugeranmeldelser er vigtige her.

Vi vil gerne gøre dit valg af tandlæge København lidt nemmere, ved at anbefale Tandbro tandlæge København. Her finder du dygtige, venlige og ikke mindst uddannede tandlæger, der kan hjælpe med enhver tandbehandling. Se meget mere på deres hjemmeside https://tandbro.dk.