Hvis du har et yngre barn, der lige har haft første skoledag, eller snart skal til at have det, så er det vigtigt, at du er så godt forberedt som muligt. Børn har det nemlig ofte med at glemme deres ting eller komme hjem med det forkerte. Derfor kan en god løsning på dette være, at du putter navnemærker på de ting, dit barn skal have med i skole. På den måde er risikoen for at miste det nye, dyre skiftetøj, eller andet, en del mindre.

Køb ind til barnets skoletid

Det er vigtigt, at dit barn har en lækker taske, der er godt pakket, så de er klar til at lære en masse i skolen. Derfor skal du ud at finde en god skoletaske, hvor der er plads til skolebøger, penalhus, madpakke osv. Det kan være, at der er nogle fra barnets klasse, der har valgt at købe den samme taske som dit barn. Derfor er det altså vigtigt, at du husker at proppe et navnemærke på den også. Udover skoletasken, så skal du selvfølgelig også have købt de rigtige ting ind til dit barns penalhus. Ofte så laver klasselæreren en liste over, hvad der skal købes ind inden skolestart. Den er altså vigtig at følge, så dit barn har alt, hvad de skal bruge i skolen.

Husk ekstra tøj på skolen

Når dit barn begynder i skole, så er det vigtigt, at du sørger for, at de har noget ekstra tøj med. Det kan være, at vejret pludselig skifter, hvor det derfor vil være heldigt, hvis dit barn har noget regntøj med navnemærker i, der hænger på skolen. På den måde kan dit barn være med til at pjaske i vandpytter, og så er det også godt med noget ekstra normalt tøj, hvis dit barns tøj pludseligt bliver vådt.